GDPR RESERVATION

Súhlas so spracovaním osobných údajov na účely rezervácie:

Vyplnením rezervačného formulára vyjadrujem svoj dobrovoľný súhlas so spracovaním mojich osobných údajov v zmysle nariadenia a zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov (meno a priezvisko, adresa, telefón, e-mail) a v súlade s normami Európskej únie (ďalej len „EÚ“) spoločnosti HOTEL GLORIA PALAC, s. r. o., so sídlom Prašná 7, 040 18 Košice, prevádzka Bottova 1,040 01 Košice, IČO: 36 722 014, zapísanej v Obchodnom registri Okresného súdu v Košiciach, odd.: Sro, vložka c.: 19170/V, na účely rezervácie ubytovania. Súhlas na spracovanie osobných údajov dávam na dobu pokiaľ bude trvať účel spracovania osobných údajov. Ako dotknutá osoba vyhlasujem, že som si vedomá svojich práv v zmysle nariadenia a zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov , a v súlade s normami Európskej únie (ďalej len „EÚ“) a to je, že svoj súhlas môžem kedykoľvek písomne odvolať.. Zároveň vyhlasujem, že poskytnuté osobné údaje sú pravdivé.

Consent to the processing of personal data for the purpose of booking:

By filling in the reservation form, I express my voluntary consent to the processing of my personal data in accordance with the Regulation and Act no. 18/2018 Z.z. on the protection of personal data (name, address, telephone, e-mail) and in accordance with the standards of the European Union ( “EU”) of Gloria Palace, s. r. o., registered seat Prasná 7, 040 18 Kosice, operation Bottova 1,040 01 Kosice, ID: 36722014, registered in the Commercial Register of the District Court in Košice, Section .: Sro, File No .: 19170 / V for the purpose of accommodation reservation . I consent to the processing of personal data for as long as the purpose of the processing of personal data is maintained. As the person concerned, I declare that I am aware of my rights under the Regulation and Act no. 18/2018 Z. z. on the protection of personal data and on amendments to certain laws, and in accordance with the standards of the European Union ( “EU”) and that is that their consent can withdraw at any time in writing. I certify that the personal data provided are true.

Zustimmung zur Verarbeitung personenbezogener Daten zum Zwecke der Buchung:

Mit dem Ausfüllen des Reservierungsformulars bekunde ich meine freiwillige Zustimmung zur Verarbeitung meiner persönlichen Daten gemäß der Verordnung und des Gesetzes Nr. 18/2018 Z.z. über den Schutz personenbezogener Daten (Name, Adresse, Telefon, E-Mail) und in Übereinstimmung mit den Standards der Europäischen Union (“EU”) von Gloria Palace, p. r. O., Sitz Prasna 7, 040 18 Kosice, Betrieb Bottova 1.040 01 Kosice, ID: 36722014, eingetragen im Handelsregister des Amtsgerichts in Košice registriert, Abschnitt Sro, Datei-Nr .: 19170 / V zum Zweck der. Unterkunftsreservierung Ich stimme der Verarbeitung personenbezogener Daten zu, solange der Zweck der Verarbeitung personenbezogener Daten aufrechterhalten wird. Als Betroffene erkläre ich, dass mir meine Rechte aus der Verordnung und dem Gesetz Nr. 18/2018 Z. z. über den Schutz personenbezogener Daten und auf Änderungen in bestimmten Gesetzen, und in Übereinstimmung mit den Normen der Europäischen Union ( „EU“), und das ist, dass ihre Einwilligung jederzeit schriftlich widerrufen. Ich bestätige, dass die angegebenen persönlichen Daten wahr sind.

Согласие на обработку персональных данных для целей бронирования:

При заполнении формы бронирования, я выражаю свое добровольное согласие на обработку моих персональных данных в соответствии с Законом и Положением нет. 18/2018 Z.z. о защите персональных данных (имя, адрес, телефон, электронная почта) и в соответствии со стандартами Европейского Союза («ЕС») Дворца Глория, с. т. , зарегистрированное место Prašná 7, 040 18 Kosice, операция Bottova 1,040 01 Kosice, ID: 36722014, зарегистрирована в Коммерческом регистре районного суда в Кошице, Раздел: Sro, № файла: 19170 / V для целей бронирование проживания. Я даю согласие на обработку персональных данных, пока цель обработки персональных данных сохраняются. Будучи заинтересованным лицом, я заявляю, что мне известно о моих правах в соответствии с Положением и Законом №. 18/2018 Z. z. о защите персональных данных и о внесении изменений в некоторые законы, и в соответствии со стандартами Европейского Союза ( «ЕС»), и в том, что их согласие может уйти в любой момент в письменной форме. Я подтверждаю, что предоставленные личные данные верны.